Gezer Köprülü Vinç Sistemleri

Gezer Köprülü Vinç Sistemleri

Çift Kiriş Gezer Köprülü Vinçler

Standart çift kirişli gezer köprülü vinçlerimizin yük kapasitesi 1 ton ile 63 ton aralığındadır. Daha ağır yük taşınması gerektiği durumlarda açık tip kaldırma grupları ile sistem çözümleri sağlanmaktayız. Bu vinçler köprü aks açıklığı uzun alanlarda tercih edilebilir. Ürün portföyümüzde, yükleme kapasitesine ve FEM standartlarına göre çeşitli kaldırma grupları bulunmaktadır. Maksimum kaldırma yüksekliği sağlayabilecek şekilde guse-çatı makası arası mesafe yetersiz olduğu durumlar da özel olarak vinçlerimiz tasarlanarak en uygun çözümler sağlanmaktayız. Kiriş, kaldırma ve yürütme gruplarımızda sertifikalı malzeme ve ekipmanlar kullanmaktayız.
 
Endüstriyel imalat fabrikaları, atölyeler, hidroelektrik santralleri, barajlar, vb. sektörler gezer köprülü vinçlerin kullanım alanlarını oluşturmaktadır. 

BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi, kapalı alan büyüklüğü, insan kaynakları, finansal yapısı, projelendirme ve üretim süreçleri ile rekabet avantajı sağlamakta aynı anda çok sayıda vinci sorunsuz bir biçimde imal edebilirek teslim tarihi anlamında da fark yaratabilmektedir.

Tek Kiriş Gezer Köprülü Vinçler

Standart tek kiriş gezer köprülü vinçlerimizin yük kapasitesi 1ton - 40ton aralığında değişmektedir. 40tondan daha yüksek kaldırma tonajı taleplerinde açık tip kaldırma grupları ile özel mühendislik çalışmaları sonucu sistem çözümleri yapmaktayız. Tek kiriş gezer köprülü vinçlerin ekonomik çözüm odaklı olarak, köprü aks açıklığı uzun olmayan alanlarda tercih edilmelidir. Tasarım olarak, guse ile çatı makası arasında vincin çalışabileceği yeterli alan olmadığında tek kiriş gezer köprülü vinç ile yük taşıma uygulamaları yapılabilir. Kirişlerimiz kutu konstrüksiyondan imal edilebildiği gibi düşük tonajlı vinç kirişlerimiz de standart profillerden imal edilebilmektedir.