Özel Vinç Sistemleri

Özel Vinç Sistemleri

Özel İmalatlar

BVS, müşteri odaklı olarak müşterilerimizin tüm taleplerini karşılayabilecek kapasiteli sistem çözümleri sunmaktadır. Talepler doğrultusunda köprülü vinçlerde tek kiriş ya da çift kiriş gezer köprülü vinçler, portal vinçler, pergel vinçler ya da proses vinçler gibi ürün yelpazesinden en ekonomik çözümler ile müşterilerimizin talepleri karşılanmaktadır. Ayrıca, vinç imalatının yanında transfer arabası, ızgara temizleme makinası, sabit çektirme vinçleri imalatları da yapılmaktadır.

Transfer Arabaları: 

Taşınacak yükün yanal düzlemde kolaylıkla taşınmasını sağlayan sistemlerdir. 
 

Izgara Temizleme Makinası:

Su girişini sağlayan deliklerinin önündeki yabancı maddeleri tutmaya yarayan ızgaralın rutin temizliği sırasında kullanılmaktadır.
 

Sabit Çektirme Vinçleri: 

Taşınacak yükün konumuna göre saptırma makarası ile eğimli bir yüzeyden ya da yanal eksendeki bir yükün taşınması sırasında çektirme işlemi yaparak yükü transfer etmeye yarayan vinçlerdir.
 

Döner / Yatay Köprü Taşıma Sistemleri: 

Demiryolu taşımacılığında lokomotif yada vagon bakım / onarım sürecinde bakım holleri arasında hızlı ve güvenilir bir şekilde lokomotifi yatayda bir holden diğerine taşımaya yarayan sistemlerdir. Ayrıca, döner köprü üniteleri, lokomotifin yönünün değiştirilmesi ile lokomotife açısal yön vermeye yarayan sistem çözümleri sunmaktadır.
Henüz Bu Kategori İçin Fotoğraf Eklenmemiştir